Till paradisbadet




boda booo

Loppis på Nolia:)



Sminkning igår






halloween sminking uppe på youtube:)

nu har jag gjort en halloween sminkning, äntligen gå gärna in på min youtube kanal och kolla:)http://www.youtube.com/channel/UCX6nF24Ah8RRembqdUsY2Eg
 

Första lussebullen:)



Kväll med DESTINEE


Kvällspromenad med DESTINEE:) 
Det var väldigt skönt, vi pratade om det mesta och bara gick runt:) 
En grymt bra kväll!:)

Lite bilder:)






Idag

Idag blev det 1 timme simning, 3 km intervall och 1 timme curling. Det kändes underbart! 
Hade tänk att beställa lite saker från e.l.f efter jul gör jag antar att de kommer att ha rea då:) sen tänkte jag även beställa lite från nordicfeel(Victoria secret) kanske 3-4 st efter jul:) håller redan på att kolla vad jag ska beställa!:) sååå spännande!!!!!:D


På väg till Alexandra;)

Hej hej nu är jag på väg till ALEXANDRA som fyllde år i tisdags. Ska fira henne:)hon fyllde 14 år:) grattis!

Bilderna man får upp när man söker på mitt namn på Google..










How I feel right now..








Plugg

Hej har nyss pluggat franska med Ayan och Destinee. Vi har prov imorgon!!! Det känns som om det kommer att gå bra men ändå inte :( 

Jogga💕💜💛

Bestämde mig för att gå ut efter skolan och jogga. Det var 2 veckor sedan jag var ute och jogga senast..! Inte okej, jag måste skärpa mig! 
Snart är 9:an slut.. Vi har redan bestämt vilka gymnasium som vi ska kolla på! Liksom det är 1år kvar men ändå känns det som att det är imorgon så ska bestämma vilket gymnasium som vi ska välja.. 
Annars flyter livet på:)


Let's go to school:)




iPhone 5 c

Omg nu har jag fått med mig hem iPhone 5c mer bilder kommer sen :) omg!!! Love it( fick den i måndags




Höst





öroninflamtion

det vissade sig vara öroninflamtion som jag hade, men jag mår sååå mycket bättre nu :) vi for tillvård cetralen i fredags och fick pensiln och nu har jag inte lika ont:) 
ihelgen så har jag varit hos pappa och jag har pluggat och sett på tv:) så en lugn helg:) men vi ses för nu ser jag på greys anantomy :) 
 
ses!

sjukt:(

idag blev det att vara hemma från skolan eftersom  jag är förskyld och har jätte ont i örat, hoppas att det inte är öronnflamation. ska snart börja skriva på so:n men först blir det att sova lite, så att jag blir frisk tills på mådag:) vi hörs!

kyrka:)

hade tuben möte idag;) det fanns olika grupper som man kunde vara med i. jag och sara var med i bakgruppen och nästa gång blir det att gymma:) det blir najs. nu ska jag se lite på greys anantomy och sen blir det hockey. modo- brynäs:) än så länge står det 1-3 efter andra perioden. men vi ses:)

Jogga

Idag blev det 4,80km kännes super skönt att vara ute och springa. Idag följde även destinee med:) efter turen blev det en promenad till bräntis sedan ut och ner 2 ggr på bräntis, 80 squats och 25 situps. En underbar dag! Men när jag kom hem så var det hockey, Modo-HV71..... Det blev 3-5!!!:( inte ok HV71 som ligger sist i SHL, Modo ligger bara trea från sist:( men annars är det lugnt! Ses!:)


hk:)

idag så började vi vid halv nio och då lagadevi någon kyckling pasta:)  tycker nogatt det är lite för tidigt för att äta lunch vid 09.00 på morgon!!! om en halv timme så har vi so och vi har någon inlämning uppgift som ska vara inne nästa vecka och jag börjar få panik!! det är så mycket som ska vara med typ 10-20 sidor och jag har typ skrivit 3 sidor så denna lektionen så ska jag jobba jätte mycket.
 

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus