Cloetta chockladfabrik!:)





30 juli.göta kanal

idag är första dagen som vi har planerat in någon vi ska nämligen åka på göta kanal.vi ska åka igenom typ 11 slussar osv. vi kommer oxå äta buffe på båten och isluten ska vi gå på en coletta fabrik!

Lunxh😍👍



Göta kanal👍

Omg sitter just nu på m/s ceres på Göta kanal, det är såå fint! Vi kommer att åka igenom 8 slussar, 11 broar och 2 akvedukter :)


Änder😍



29 juni.orange is tha new black

hur många har sett dena serie?? älskar ni den? i love it! den är underbar och jag älskar att det ar kommit en ny säsong..
handling:

Piper Chapman, en ung kvinna, har i ungdomen smugglat knarkpengar åt sin dåvarande flickvän, Alex. Strax innan brottet blir preskribera blir hennes roll upptäckt. Snarare än att riskera en hård dom, går hon med på att sitta 15 månader i fängelse. Hennes fästman, Larry, och hon förbereder sig så gott de kan för fängelsetiden, men när tiden för hennes fängelsestraff närmar sig blir hon nervös. Hon konfronteras med hur fängelselivet skiljer sig från livet utanför murarna så fort hon kommer in i kvinnofängelset: hennes sista tweet blir stoppad av vakterna, de pengar hon och Larry har tänkt att hon ska ha fördröjs, och hon lyckas göra sig ovän med Red, den intern som är ansvarig för fängelseköket, vilket gör att hon inte får någon mat. Dessutom stöter hon på uppdelningen mellan vita och svarta, homosexualiteten och sitt ex, Alex, som också sitter i fängelset.

Samtidigt som Chapman (som hon kallas inuti fängelset) möter nya utmaningar, återberättas de olika internernas respektive bakgrunder utanför fängelset.

och nu finns säsong 2 är så taggad på att se den nu under semster.. och om ni inte har sett den å se den nu!! ni kommer inte att ångra er! så vad väntar ni på se den!! :D

Bättee väder?!

Här regnade det igår de ser dock lite bättre ut idag men jag hörde att de va strålande sol hemma i Umeå:(? Ge oss bättre väder?!


28 juli.life is good!

första dagen ute med husbilen och jag älskar det, helt underbart och vi har inte brottom någonstans, första aktiviteten som är planerad är på måndag.så i sakta mak är vi påväg ner till södra svergie. hur är eran sommar.jag hoppas att ni har det bra, jag saknar alla så mycket! hoppas att ni badar,äter glass,solar och bara njuter av sommaren för alla förskänar att ha lite egen tid och bara njuta av livet.
för innan man vet ordet av det så är det vinter och kallt igen. jag hoppas att det kommer att vara mycket sol i sommar. ni får gärna vara sociala på kik å snap: cissi_fransson. snälla don't let me be alone. skriv. så lovar jag att ni kommer göra min dag mycket bättre.
 

På rull




27 juni.today is that day!

tjenare!
idag är dagen, dagen då jag far på semester! jag är så exalterad.jag kommer att vara borta i ungefär 5 veckor och när jag kommer hem så har jag två dagar hemma innan jag far till taizé!!! men jag är helt säcker på att detta kommer att vara en super sommar och det är min sista sommar innan jag flyttar til härnösand. så jag ska njuta av varje sekund. jag ska försöka att blogga när jag har internet, detta som  kommer vid 13 tiden varje dag mellan 27 juli och 12 augusti är tidsinställda inlägg som jag skrev veckan innan jag åkte. men så fort jag har wifi så kommer det inlägg, ni kan märka skillnaden mellan dem genom att.. om det står datumet i rubriken så är det ett tidsinställtinlägg. den 1-2 juli far jag till tyskland, men dessa 4-5 dagarna så kommer jag att kanske blogga från min mobil:)
men ni får ha det så bra så hörs vi:)
 
 
 
 

Godmorgon!

Uppe redan vid tuppen. Skulle tydligen till tandläkaren idag..jippi! Sen blire hem duscha å packa klart eftersom jag far idag!;D e jätte taggad! Kommr dock sakna alla underbara människor här i Umeå..haha nä! Kommer dock att sakna DESTINEE å jag kommer att missa hennes föddelsedag:( aja idag gäller det!

Onsdag

Sista baket innan semestern! Det börjar närma sig nu.på fredag så far jag! Sista semester hemma.. Är stagad!och imorgon så händer en super spännande sak e lite nervös å pirig! Längtar!

Sol





Godmorgon💕


Hur vad eran morgon?min var underbar! Senare ska vi hämta rayan på dagis:))

Frukt💕👌



Gym

Jag å Amanda gymade i går å idag å kanske imorgon. Sååå sjukt skönt!

Piteå




Curlingen..

Som jag saknar curling å alla Goa människor. 



Morgonjogg👌

Gick upp vid halv nio å gick ut å joggade vid kvart i nio, kom hem vid 10.har joggat 7036 steg vilket känns Bra! Sedan så badade jag(råkade somna) lol.

Lunch💕



Kyrkkonferans

Ihelgen så har jag varit med DESTINEE på kyrkobferabs i Härnösand. Det var både roligt å tråkigt, råkade somna..OBS men jag känner att jag har kommit närmare Gud å jag fick va me destinee:)




Sommarlov!!





måndag.

det har varit en ganska chill måndag.jag vaknade vid kvart i åtta å duschade å sedan for jag på vårdcentralen. sen for jag hem, ska skulle tillbaka till vårdcentralen vid 11 så då tänkte jag att jag kunde chilla lite i soffan men då råkade jag somna så kvart över 11 ringer hon och frågar vart jag är och jagv ar helt lost för jag försod in te ad hon menade. men jag fort ditt igen vid tolv och allt ordnade sig. så nu är jag hos amanda och jag vet inte riktigt vad vi gör men det kommer upp ett till inlägg ikväll.
 
nu är det 2 dagar kvar till sommarlov!!
 

balen!

 
 
jag och resten utav niorna på min skola hade vår bal i torsdags den 5/6 och det var otroligt roligt!
jag och destinee gjorde oss iordning tillsammans och jag gjorde hennes smink. vi satt och pratade om allt och tiden bara rann iväg.
som ni kanske kommer ihåg så hade jag brännt mig ganska rejält i fejan  och jobbade hela veckan för att få bort det, jag testade att skrubba,smörja och ånga och efter 2 timmar i torsdag fick jag bort det mesta så att jag kunde smika över det. jag blev så otroligt nörjd med sminket och klänning. destinee och jag gick seda n ut för att ta kort tillsammans där ute. 
vi fick sedn skjuss ner till skolan och alla var så otroligt snygga och alla hade klätt upp sig. de flesta killnarna hade kostym och tjejerna hade ursnygga klänningar på sig. det var så roligt att se folk som i vanliga fall inte har klännng på sig, de gick utanför sin vanliga stil.
det var m ingel först med en välkommsdrink och man kunde ta kort med varandra.
vi åt mat där och LG hade ett tal till alla eleverna. markus i 9D hade ett tal till alla tjejer. freja i 9B hade ett tal till alla killarna. alla tal var otroligt fina och det var då man börjar inse att vi ska snart splittras och de flesta kommer inte att träffa varandra igen. det kanske är 3-4 stycken som man fortfarande kommer att ha kontakt med, men de flest tappar man kontakten med.
efter balen drog de flesta ner på nydala men jag och destinee bestämmde oss för att vi skulle ha vår efterfest hemma. så vi såg på 2 filmer och åt å drack gott.
 
men jag kan lätt säga stt det var en av de bästa kvällarna i mitt liv!
 

Alexandra👌💕




Naglar💕💅

Jag fixade mina naglar hos Maria Nilsson 👌 hon var grymt duktig!

destinees balsminkning:)

Simträning

Hade bästa simträningen idag..sätt å tog hand om min bränna å tog tid på andra när de simmade. Stabilt👌

Sökvandring..

Ja ikväll var min klass på spökvandring..det bästa med kvällen var att vi får ledigt på tisdag:p
Deb sög ...asså själva historian var helt ok men det var inget som lockade mig om vi säger så..
Nu sitter jag på skolan osv..haha ska hem å ta hand om min bränna nu..
Ha de gött!


Åh😩

Mitt ansikte gör såå ont och jag är jätte svullen..Gud snälla säg att detta går över till balen på torsdag för jag ser hemsk ut nu..

Upptakningsläger 👌

Har varit på upptakningsläger i söndags å idag..de va underbart roligt! Alla va väldigt trevliga å vi hade asroligt. Det var mycket roligare än va jag trodde de skulle va. De va olika tävlingar å lekar. 
Vi hade tillochmed turen att få underbart väder..nästan för bra eftersom jag är nu helt röd i ansiktet plus att jag har brännblåsor över kinderna..inte najs.. Men annars har det varit en toppen dag. Vi fick också chansen att se på deras sjöslag, så studenterna ska bygga en båt å tävla med den. Låt mig bara säga att de e crazy när de ska ta studenten, asså på ett bra sätt. De verkar så himla roligt. Är nu as taggad på att flytta ner ditt å gå där:D






Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus