måndag..

en helt okej dag, närmare bra dag! jag har fått så mycket gjort idag. först så hade vi ingen juridik så jag gick på en springtur, på 3 km, och det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. sen efter det så hade jag curling och det känns fortfarande väldigt ovant,men desstu mer man kommer i rutin desstu bättre kommer det nog att gå. sen hade vi skolfoto, vilket alltid är lika roligt! njaaa. men det gick väl bra hoppas bara att jag inte blev jätteful, hoppas kan man ju;) sen avslutade jag det hela med fys, och det var ett väldigt jobbigt pass. men otroligt skönt! 
så detta har varit min dag:)
hoppas att ni har haft en bra dag!

mamma<3

idag är det min mammas föddelsedag, tyvärr kunde jag inte vara hemma och fira henne:( men jag hoppas att hon har haft en underbar dag! min mamma är allt för mig. hon har alltid funnit där för mig. hon stötar mig när det är svårt. känns som att hon alltid har svaren på allt, även när det känns omöjligt så finns hon där.
det är även mammas och ralfs bröllopsdag idag, så det förstjänar ett extra grattis!
hoppas att ni har haft en underbar dag så får vi fira dig igen när jag kommer hem! <3
 

youtube

ifall ni inte visste det, så lägger jag även upp videos på youtube. försöker att göra en video per vecka. men här är min nyaste! :

Dessa dagar.

Idag har jag absolut inte gjort något, har börja redigera en video som kommer upp inom kort. En otroligt lung och ovärt dag. 

I'm back!

ja nu var det ett ta sedan, det har hunnit vara sommar, skolan har börjat, och vi har fått curlingis i härnta! fantastiskt!
 
Nä men det har nämligen varit så att jag inte har funnit ork eller tid till att skriva. Jag har inte haft motivationen till att skriva något. Men jag har som fått en annan syn på det hela nu, det är nämligen så att det händer väldigt mycket sakr till hösten som jag gärna vill dela med er och jag vill gärna ha kvar det som minnen så jag kan gå tillbaka och läsa det senare. Eftersom det händer väldigt mycket så tänker jag kommer att ha saker att skriva om och det kommer inte att bli så tråkigt att läsa det jag läser ;) 
 
Men en liten sammanfattning av mitt liv just nu!
-Jag har flyttat till Härnösand, för att gå curlinggymnasiet. Jag går 2:a året.
- Jag har en underbar pojkvän, vi har snart varit tillsammans i 11 månader.
- Jag är sminkbeoende, älskar smink och har alldelles för mycket.
-Desamma gäller victoria secret body mist och lotions. Jag har:
  • 8 body lotions
  • 2 handcreme
  • 1 duschcreme
  • 19 body mist
  • 1 hair and body oil
  • 10 små perfymer
- Jag delar lägenhet med bella ( som är helt otrolig) detta betyder alltså att jag bor utan mina föräldrar.

Så jag hoppas att vi ska ha en underbar tid tilsamans, men ni får ha det kung tills vi hör nästa gång!
puss!
 

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus