hemma :)

nu är jag hemma igen... kolla in min haul video på youtube:)

Plugg!!! :((




Lycksele🍁

Vi var framme i Lycksele igår vid 21:00:) idag ska vi på dollar store :) ses!


kvällen

ikväll blev det ingen baking,ingen video, inget plugg..... men vi for och handlade :) jag har kollat lite på kameror, jag gillar canon 650d väldigt mycket! och canon 5d :) super fina kameror. funderar på att köpa en ny kamera när jag har pengar till det! men  sen for vi på coop och jag kollade på smink( som vanlig!) men jag försöker bestämma mig vad jag ska köpa på torsdag( för då blir det shoping) men jag vet 2-3 grejor i alla fall som jag ska köpa:) men nu blir det att duscha, ses! :)                                                                                                                                                                                                                                                                                                      canon 650d :)                                                                 caonon 5d
 

måndag

 
 
dagen började med matteprov! :( det gick inte bra.... :( är inte nöjd!! senstod jag och hanna i oasen så vi missade språket. sen engelska och sen idrott, vi hade orgentering och jag tog 4 kontroller så om jag får A eller B på provet på onsdag så kommer jag att få A :D så det är grymt. sen så hade vi mentorstid och sen lsutade vi.
 
nu håller jag på att göra mat. det blir lassange till middag :) sen har jag inte bestämt mig om jag ska baka något idag eller inte...
det känns som om att jag vill göra något men jag vet inte vad.... kanske ska göra en video? om ni undra så heter jag cecilia fransson på youtube:) eller om jag ska plugga? känns som om att jag måste göra något...meb vad? nu kommer lite gamla bilder:)
 
 

Plugg!!!

Sååå mycke plugg!!! Har gjort franskan,biologi och matte!!! Ahh! Näe nu förkänar jag en paus:) så nu ska jag se på hur många lingon finns det i världen som går på 4an tänk att hela lördagen har gått förbi och snart är det måndag och då blir det en hel veckas skola!!:( men bara att bita i för i helgen så blir det Lycksele marknad:) ses!


Lång promenad:)

Kom just hem från en lång promenad:) vi var ute i ungefär 2-3 timmar, sjukt skönt! När vi gick ut så var det super fint väder, sol och värmt. Men mot slutet blev det muller och kallt. Men det gör inget. Helt underbart med en promenad då och då. Vi gick vid älven och sen gick vi till en lekplats och åkte rushkanna och gungande:) awesome!:) 
Nu är det höst!:)







Bakrundsbild

Min nuvarande bakgrundsbild är denna:) gillar den väldigt mycket, ungefär som lev livet nu och här. Va dig själv utan någon att förlita sig på:) gillar otrolig mycket för tillfället:)

Försenade föddelsedagspresenter :)

Hej hej av min bonus mamma rabia fick en victoria secret: midnight dare. Av min  pappa fick jag en träningströja och en kofta :)






Naglar😍






Pappa

Idag ska jag fara till pappa. Jag kommer att få träffa Rayan. Vet inte riktigt vad jag ska göra ihelgen, tror att jag ska plugga lite franska och biologi. Sen så har jag 2 prov nästa vecka, matte och idrott. Sen ska jag bara chilla och vara med familjen.  Men vi hörs sen:)

Skola:) som vanligt







plugg

det blev en lite plugg dag idag, imorgon har jag matteprov,hemkuskaps inlämning, franska glossor, engelska glossor osv. men det är lugnt jag tror att jag har läget under kontroll. just nu har jag tagit en lite paus så nu ser jag på 90210 älskar den serien!!  sen vid 18:00 ska jag till kyrkan och träffa tuben :) 
men vi hörs sen :)

Sweetheart ❤





fit me foundation stick

hej hej är såå sjukt sugen på att köpa fit me foundation stick från maybeline serien fit me. Det är en gelstift foundation med en anti-shine kärna i mitten.
Fresh gel foundation blandar till en naturlig matt finish 
Lätt pulver i anti-shine kärna omedelbart upplösa överflödig olja
 
Det är alltså ett stick med foundation som gör att man inte får glänsig hy. jag var på stan igår och testade den för att se hur den var och den var helt underbar, den är väldigt lätt att blanda ut och ger verkligen en matt finish:) den kostar på åhlens  114 kr. tror att jag ska fara på stan nästa vecka och köpa den:)
ses! 
 
 

bakaar:)

Håller på att baka Philadelphiabullar :) mums!

bild:)

Tjena dagen har flytit på rätt okej, andra lektionen var idrott och vi hade orientering och jag kanske råkade ramla och skrapa upp knäet:( men det gick bra. Efter hade vi bild, vi skulle rita av vår hand. Fet svårt!!! Fatta inget!! Blääää nu är det lunch ses!:)

Mobilbloggar



modo

tjena idag så spelar modo sin hemma premiär match mot AIK. hoppas de vinner, håller tummarna:)
 
 

Elevens val:)

Tjena nu här jag elevens val: simning :) you gotta love simning:) kan tyvär inte simma idag eftersom jag har ont i höften:( men sånt är livet. När detta slutar, klockan 16:00 så ska jag på stan och träffa alexandra. Det blir ju najs :) ses

Hemkunsskap:)

Hej hej idag började jag 08:25 och vi har hemkunsskap, vi hade praktisk prov m. Jäst. Vi fick baka små franskor:)

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus