halloween sminkningar Melissa :)

halloween sminkningar alexander :)

Curling

Ihelgen så spelade vi unecurlen och jag är riktigt stolt över oss! Vi spelade väldigt bra och vi spelade som ett lag. Dessutom så var VK där och intervjuade oss. Super kul så gå och läs VK nu!!:)
Älskar bilden på mig!!!

Tåg

Ska hem till fina Umeå nu, va sociala :))


New babes

Köpte dessa snyggingar för 2 veckor sedan men idag var första gången som jag hade den i skolan och jag älskar dem!!:) de kostade 199:- på skopunkten ❤️


helg?

snart äre helg! bara 2 dagar kvar och då ska jag fara hem!! jag har en sådan hemlängtan så det är inte sant! men ihelgen så ska jag hem, jag ska både till mamma och till pappa så jag kommer få träffa Rayan å Rabia och Pappa det var så länge sen jag såg dem och jag saknar dem så otroligt mycket och därför känns det så skönt att komma hem och bara ta det lungt:) ska också fara på hallen och träna på lördag och söndag med tova! ska bli så roligt att vara med henne eftersom jag verkligen saknar att träna med henne:) ska träffa alexandra på söndagen eftersom hon fyller år idag!! så grattis till dig gumman<3!! så då ska vi gå och fika så att jag kan gratta henne och ge henne hennes present! :D 
ska nog också träffa jennifer på lördagen eftersom hon också är i umeå denna helg( hon har flyttat till Stockholm..:() så då tänkte vi ses och gå på stan och bara prata, vilket jag verkligen behöver så det kommer bli djukt gött att se henne! sen ska jag bara mysa med min familj och bara njuta av deas närvaro.. kanske se en film eller två. 
 
jag kan ju bara säga att jag inte kommer att ha det tråkigt ihelgen eftersom jag har fullt upp på mitt schema:) men det är så jag gillar att ha det! nu ska jag bara ta det lungt så ni får ha det så bra!
hadee!
 

söndag...

jaha då var helgen slut... det gick otroligt fort och det var verkligen väldigt roligt att vara på curlinghallen och se alla matcher och träffa allt trevligt folk! skulle helt klart kunna tänka mig att göra det tusen gånger om! super roligt!! dock så längtar jag tills jag och mitt lag ska få spela! vår första tävling är om 2 veckor och det är umecurlen, väldigt taggad inför den och få träffa laget igen!! vi spelar ju såklart i umeå så då kommer jag få träffa alla underbara curlare där:D saknar alla som spelar och jobbar i umeåcurlinghall:'D

bästa mikaela!! <3

som sagt ihelgen så har jag träffat mikaela och det var verkligen länge sedan jag såg henne, dock så for de hem idag, men jag fick träffa henne igår, vilket var väldigt roligt! hon var så otroligt gullig, för när hon var i usa så köpte hon några grejor till mig, såå sjukt fin å go' hon är! själv gav jag henne ett halsband som det var en symbol för vänskap på, köpte det när jag var i taizé i sommras:) men det var verkligen väldigt roligt att träffa henne och jag längtar sååå sukt mycket tills jag får träffa henne igen! så om du läser detta nu så ska du veta att du är väldigt saknad och att jag längtar tills vi ses igen:)
 
detta var vad jag fick av gulliga mikaela + en nyckelring från NY :DD<333
 
 

curling

ihelgen så blir det en massa curling, ska dock inte spela utan bara hjälpa till på hallen. men det kommer bli riktigt kul eftersom jag ska hjälpa till i sekeritaiatet( vet ej hur det stavas) och det kommer bli väldigt roligt att se alla lagen spela:) så imorgon ska jag vara där vid 07.00 kommer va så jävla trött! men det kommer säckert vara värt det! mikaela spelar ju här ihelgen så det ska bli roligt att se henne igen, träffade henne senast i våras på typ sportlovet. såå kul att se henne igen.. längtar!! :D 
ikväll så var det välkomnaden för lagen och jag erbjöd mig att välkomna dem. det var jättehemskt eftersom jag inte är så bra på engleska.... men nu är det är över och det är bara 3 dagar kvar:) ska bli sjukt roligt.. längtar så sjukt mycket, för det är väldigt bra lag har så det ska bli väldigt intressant att kolla på deras matcher:)
men vi höres imorgon!
hadee!
 

Helgen

hej! Doch lite sent att skriva om helgen men men. Det har varit en riktigt bra helg, Malin var här och även mina föräldrar :) så mina föräldrar kom ner med lite grejor som jag ville ha ner hit, det vill säga mina 4 skor:D och lite fler saker. På lördagen så gick vi alla ut och åt och jag kan ju bara säga att "mätthetens mättnadens är mätt" man blev väldigt mätt och det var riktigt god mat. På söndagen hände inte så mycket men det var en riktigt bra dag.. 
 
Snart är det helg och då är det livechanel cup så då kommer det vara många juniorer här och tävlar dock ska inte jag vara med utan jg ska jobba men nog roligt kommer det är vara. Mikalela kommer hit och jag hat inte sett henne på jättelänge så det ska bli sjukt roligt att se henne!! 
 
Snart äre också höstlov! Längtar! En hel vecka utan skola är ju gRymt!
 
ikväll så kanske det kommer upp en video så håll ögonen öppna!:) 
hadee!

mys

imorgon så har jag prov så jag har pluggat lite inför det osv.. sen så gick jag ut på en liten promenad, vilket var väldigt uppfriskande och nu så blir det en ansiktsmask och lite youtube. sen blir det godnatt. detta har varit en ganska bra dag tycker jag. jag borde vara ganska trött men jag är super pigg vilket inte känns så bra. men jag är jätte taggad inför helgen, för imorgon så kommer malin hit och stannar hela helgen sen på lördag så kommer min mamma å bonuspappa hit med lite grejor.. tillexempel mina skor!! har längtat så länge efter dem:D
men vi hörs imorgon :)
ansiksmasken jag ska andvända ikväll är pickly pear and mangosteen :)
 

skola..

hej nu vare fan länge sen sist, men det har varit så sjukt mycket i skolan och jag känner mig så stressad.. men efter nästa vecka så borde det bli lugnt igen. Det bruakr väl bli så när man börjar ett nytt läsår, då ska varenda ämne ha ett prov.  Så imorgon är det Företagsekonomi som står på listan. Känns enda som att det kommer att gå ganska bra, hoppas att det syns på provet också:) men annars är det ganska lugnt här i härnösand. Som sagt så har jag kännt mig väldigt stressad vilket också har lät till att jag har kännt mig ganska nere, men nu är det över och jag känner mig på topp igen.. ja jag har några saker jag måste ta itu med men efter det så borde jag vara tillbaka på banan.. nu ska jag snart ha teori så vi hörs mer ikväll:)
 

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus