Maskara💁

Just nu så har jag 2 favorit maskaror: Max Lashes från make up store och volume million lashes so couture från l'oreal Paris! De är helt underbara och jag gillar maskaror som ger längd. Därför brukar jag oftast andvända mig av två maskaror och det är oftast dessa två. På vänster sida har jag dessa två och på höger  har jag ingenting.man ser skillnad:) 
Ha en toppen dag!;)


onsdag!

idag så har jag verit hemma från skolan. är förskyld och jag hatar det! men jag mår så mycket bättre nu och jag ska på skolan imorgon:) igår så fick gustav fara in på sjukhuset igen så jag var väldigt orolig för han så jag osv hos malin i natt och det var jätte mysigt! så otrolgit skönt att jag har henne här! men nu så ser jag på glee och försöket lära min river flows in you på piano, det är så sjukt svårt!! fattar ingen ting:( 
men ihelgen så ska jag hem till umeå igen. på lördag så ska vi på julbord ute i skeppsvik och det är så otroligt mysigt eftersom man får klä upp sig och sminka sig i timmar och sen bara äta god mat och umgås med underbara människor! på söndag så ska jag och tova jobba i kafeterian( eller hur det stavas:P) och se på några matcher i curlinghallen, super kul!
jag hoppas att gustav mår bra, han fick fara hem till gävle idag.. 
 
ha en toppen kväll så hörs vi :)<3
 

Träning❤️

Idag blev det 5 underbara timmer curling med Tova å Malin! De första 3 timmarna så var Elisabeth Gustavsson(som är vår coach på div 3) med oss och pratade lite taktik och tränade bara rent allmänt. Efter det så blev det en träningsmatch mot lag Lundgren (laget som de ska ha på jsm) 6 omgångar, det blev en vinst till oss med 5-3. Jag tycker verkligen att vi spelade som ett lag. En härlig dag blev det!;)



det snöar!

hejjjj! är det bara jag som får julkänslor när det snöar? och snart är det december, bara 17 dagar kvar!! och då får man julpynta! jag längtar så sjukt till december för det är verkligen den super mysig månad då man bara kan mysa, ha det gött och va med familj å vänner! ialla fall jag blir lite gladare under julmånaden, alla beskymer försvinner och det finns inga problem!
jag har tillochmed redan tagit ner julpynt till härnösand, för jag känner att jag inte kan fira jul utan jultomtar och en massa rött! så iår kommer det bli så roligt att få julpynta själv och få bestämma allt själv, men det kommer att vara tråkigt att inte vara hemma under denna fina månad... men det är väl så det blir.
 
jag är den sådan som börjar lyssna på julmysik väldigt tidigt:) så nu spelas det ljuv julmusik dygnet runt :P I love it!
 

Söndag:)

Fick dessa av min fina morbror:)

Målar!

Idag så har jag varit hos susse och vi har målat om o deras hall. Sjukt fint blev det' efter for vi till mormor och åt tårta!:)

Kladdkakans dag💕

Vi hedrar kladdkakans idag, så jag och Melissa bakade en grymt god kaka, hoppas ni hade en bra dag!:)

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus