Hårfärgningstime


Före:
Elfter:

fytta?

jag vet att denna är 2 veckor sen, men bättre sent än aldrig här har ni den. hoppas ni gillar den! :D

fredag!!

äntligen fredag, känns så sjukt skönt! idag så hade vi 4 lektioner och tiden går sååå sakta på skolan för man har så långa raster typ 1 timme, väldigt ovärt. men vi hade idrott idag och då körde vi lacross(stavning) super kul, asså fan skulle kunna tänka mig att spela det på riktigt så roligt!
efter skolan så gick jag till simhallen och körde en timmes ben och teknikpass= 2 km så det var helt okej. tänkte att det var första gången så var tvungen att ta det lite lungt. när jag kom hem så drog jag och gustav ut för att springa ( han sprang lååångt före mig..sjukt duktig är han!) så jag körde 2,5 km. det känns helt ok. det känns som att jag har gjort något ialla fall! ikväll så blire film!
ha de!
 

idag har det varit en rätt okej dag

dagen började med att jag försovde mig till curlingträningen imorse... så typiskt mig :(( men annars har dagen flyttit på vi gick ner till torget på samhällskunskapen och frågade politikerna olika frågor.. trevligt osv
men det är också min rayan som fyller år idag:)) hela 2 år hurra hurra hurra!!
har redigerat min flyttningsvideo så den kommer upp ihelgen och jag har även spelat in min haulvideo från sommaren idag. det känns som att jag har gjort något ialla fall :)
ha de!
 

rayan

idag så fyller min älskling år:)) grrattis till till älskling. älskar dig av hela mitt hjärta<3333
 

Curling

Idag hade vi första curlingyräningen å det känns såå bra! Dock så är jag förskyld så nu ska jag första sova bort det så att det är ready to fight! Har redan sovit 1 och en halv timme men är fortfarande trött..plus att jag inte ör taggad för skolan.. 
Ha de!


back in härnösand..

jaop! då var man tillbaka i härnösand. det var en underbar helg i vännäs. vi firade mig och åt tårta och sedan gav rayan hans presenter eftersom han fyller år på torsdag.. min lilla älskling blir 2 på tordag!!<3
så det är typ det jag har gjort i helge, har också bakat bullar. love to bake! dock är det svårtare att baka här nere eftersom jag inte har så många som äter upp det åt mig :D
sen idag så har jag åkt tåg och spelat broomball..kanske det heter med det andra rån curlingen:) jätteroligt
är dock inte så taggad på att gå upp klockan 06:30 för att gymma.. det som är sämst är att jag inte vet hur man ska göra eftersom jag bara har varit på ett gym 2 gånger lol!
men det ska nog ordna sig..kanske
jag har dock oxå tagit lite kort ihelgen så nu kommer det komma upp bilder här på bloggen oxå(dock bara på rayan:))
men ni får ha de så gött!

umeå

yes! ihelgen så kommer jag hem till umeå igen. tåget går klockan 5 så nu hålleer jag på att packa lite. ihelgen ska jag också fira min underbara lillebror(som egentligen fyller år på torsdag nästa vecka) så vi ska äta lite tårta och bara må gött! på måndag börjar allvaret igen. då är det riktig skola men riktiga tränningar. åhh.. va jag vill börja tränna igen:DD

tillbaka

förranatten spenderades hon susse! vi såg på film och myste och idag så badade jag melissa och alex! sen såg vi på film osv! kom hem och såg på idol med bella. sedan gick vi till curlinghallen för att... ja jag vet inte ordet för det men man spolade vatten på banan fram och tillbaka, mycket lärorikt!
men nu så ska jag bara njuta av sista delen av sommarlovet för på tordag så börjar allvaret! :) 
ha de så gött!

green jucie!

idag så testade jag min nya mixer!
den är superbra! asså det finns inte några bitar kvar utan den är helt slät.. love it! 
testade också ett nytt recept som blev kanon!
spenat
äpple
banan
frysta vindruvor!
vatten
testade att he i frysta vindruvor som verkligen blev jättebra.. brukar ju alltid ha något fryst i för att få den kall och hade bara med mig honungsmelon och vindruvor.. men jag tror att jag ska köpa fler vindruvor och stoppa ner i frysen! 
jag har verkligen sakanr min greenjucie under sommaren:( men det känns så bra att dricka den igen :)
 

taizé

kom precis på att jag inte har skrivit något om taizé! hursomhelst så var det i
underbart! verkligen.det var så mycket roligare det andra året! iår fick en så sjukt bra grupp,jag jennifer, 3 svenskar från linköping, 2 från england,2 från rumänien och 3 tyskar plus två ledare från england. desutom så bestog hela gruppen av tjejer vilket var väldigt roligt för då kom vi varandra mycket närmare. det var väl mest vi svenskar som pratade och då pratade vi på svenska och när vi väl skulle översätta så blev det lite problem... tupp blev man chicken osv :D
dom som jag kom närmast var nog alva och otilia som kom från linköping. på torsdagen så fick jag och jennifer varsit vänskapshalsband, vilke4t var super gulligt av dem! så jag och jennifer köpte ett till dem var!
jag fyllde ju även år på torsdagen, det var så roligt! de sjöng för mig på 7 olika språk!( svenska, engelska,tyska,spanska,franska,itaienska och ryska) de sjöng i helgrupp för mig på bibelstudien och i kön på oyak! det var verkligen en toppen dag! dock så blev jag sjuk på fredagen, mådde inte så bra..fick panikattaker då jag inte kunde andas och började gråta, frös av mycket så då fick jag vila upp mig på el abiodth som var sjukstugan.. men det behövde jag verkligen. mådde även ilamående på lördagen och söndagen..
men den veckan gick å fort och jag hoppas verkligen att jag kan fara nästa år!! för det vill jag verkligen!
det enda som sög var att jag glömde kameran hemma :( så det blev typ inga kort tagna men jag snodde detta kort här nere av olof!
ialla fall så var det en toppen resa med mycket kyrka osv. men det var oxå därför jag for dit.. för att kunna fokusera på kyrkan och bönerna!
ni får ha det så bra så höres vi!
 

to live is the rarest thing in the world. most people exist,that is all.

första dygnet är då avklarat och allt känns mycket bättre nu. igår kväll så var jag helt säker på att någon skulle komma och mörda mig.. hörde ljud hela tiden osv. men det var väl för att det var första natten, jag var nervös och det var ett nytt ställe och allt. men idag känns det mycket bättre för bella har kommit och allt har lagt sig och lunget håller väl på att komma eller något... susse med barn var oxå förbi idag. det var trevligt att ha lite gäster som kommer över :) sen for jag med susse för att äta, mysigt! nu är det ju bara 6 dagar kvar innan man här hemma i umeå igen och bara 5 dagar kvar innan skolan börjar! :D taggad osv!
håller oxå på med min flyttningsvideo. men jag måste filma klart och fatta hur man använder imovie.. vet jag är efterbliven som inte vet hur man andvänder det!
 
( har inga bilder på denna dator det är därför det inte kommer upp några biler)

Hemma?

Så här ser det alltså ut,har packar å donnat hela dagen:) även varit på Ikea 





Påväg..

Då var vi påväg. Vi ska först stanna hos mormor, sedan har vi ett möte klockan 1 där nere å sedan till lägenheten :)

shaloom

idag är en riktigt bra dag tycker jag! det enda som känns både bra och dåligt är att jag flyttar om 2 dagar... jag började alltså packa idag och jag tror att jag har koll på allting osv men det är såå näranu, man börjar ju bli nervös :O plus att skolan börjar om typ en vecka..men jag tror dock att jag kommer att ha det asbra där nere bara att man vet inte riktigt vad man ska tycka om det just nu. det blir som så mycket på en gång..
hoppas att ni har det bra så kommer det lite bilder under kvällen*:)

Födelsedagsfirande


Hej alla glada läsare!;) Alexandra här, gästbloggare elr vad man nu ska kalla de, ska bara slänga in en bild på Cissis presenter hon fick idag, ha det bra,
Kram, Alex<3

Hemma!❤️




Till Frankrike !!

Flrsta kvällen på bussen har kommit!!👍😍


Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus