Ikea frukost



Make it or break it



Middagen igår

Igår blev det en kycklingwok❤️


bästa dagen

idag så var jag först väldigt hurtig å gick på gymmet 7-8 sen så skulle jag på vårdcentrralen för att ta några prover. hade då 40 min av min lektion kvar så då orkade jag inte gå på den. men nästa lektion var då matte 10:30-11:20 de va lite små drygt men det gick väl för sig, vi hade vikarie så vi hållde på med pytagoras sats hela lektionen.  fick veta att efter det så slutade jag, vi hade halvklass på företagsekonomin och på samhälle skulle vi läsa en bok, som man fick läsa vart man ville :) kan ni fatta hur ahppy jag blev när jag fick sluta efter en lektion. :D 
så hela dennna eftermiddag har jag bara chillat å kollat på youtube typ. och jag har gjort världens handlingslista så jag ska nog gå å handla på både willys å maxi. det är nämligen så att jag ska typ laga as mycke mat i veckan, så jag är sjukt taggad!! :)

hur jag tvättar mina borstar :)

tisdag..

jag så jag har inte varit så aktiv är ( eller på någon social media) men ibland så kommer det en sådan tid då man inte orkar med någon. så har det varit för mig. jag har inte riktigt känt mig som mig själv nu i början av året, allt har känts meningslöst och tomt. det har varit mycket med skolan och med sjukdomar och liknande.. men nu känns det som att allt är påväg upp igen. 
som jag sa så har jag inte varit så aktiv här på bloggen och desamma gäller youtube. men nu är det en video påväg, jag ska spela in den imorgon, så den kommer upp någon gång imorgon kväll:) jag har också betämt mig för att jag ska göra en video per vecka eller max varannan vecka. ( vi får väl se om jag håller det) men jag ska verkligen försöka:) 
jaja, idag så betämde jag mig för att göra pyttepanna till middag, med det blev de rödbetor,gurka och tomater. nommy! men imorgom så har jag sovmorgon till 10:30 så det känns underbart :) 
 

torsdag..

idag är det torsdag, det känns som att denna vecka aldrig tar slut... Men i morgon så är det fredag och helg! Jag ska åka hem till Umeå imorgon eftersom på söndag så ska jag gå en skotterutbildning och förhoppningsvis ta skotterkortet, jag är väldigt taggad och tycker att det ska bli väldigt roligt. 
Det känns verkligen att det är vinter nu, det är stora snöhögar överallt och så fort man går ut så fryser man ihjäl. Men det är en underbar känsla att få känna kylan mot sin kind och se det snöa. Denna vecka så har det varit väldigt mörkt och jag har inte sovit så mycket så jag har inte varit på det bästa humöret, hoppas att jag blir på bättre humör snart. 
Ha de så bra tills vi hörs igen:)

Snö❤️

Idag gick jag upp tidigt för att gymma, sjukt duktigt tycker jag:).sen gick jag till skolan där jag som vanligt hade 2 chillektioner som var matte Sam. Sen kom jag hem och grävde upp mitt helvete till cykel som försvunnit i snön under natten. Det tog ungefär 2 timmar att få fram cykeln;). Sen sov jag. Det var sömnigt. Efter det höll jag på att missa träningen... Men som tur var hann jag i tid:) sen så sÅh jag film Med Malin och Gustav :D och vi fick världens ryck Och vi gick ut i snön å myste. Sen fick jag världens mysigaste kväll❤️❤️

Måndag😕



Stockholm dag 1




Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus