söndag):

jag hade världens jobbigaste dröm inatt. jag drömde att jag var försenad rill skolan och att det var måndag och jag hittade inget av mina saker. sen när jag vaknade så var klockan så var klockan halv åtta på morgonen och jag var super stressad!! sen kom jag på att det var jullov och att jag inte behövde gå till skolan:D
 
ha de gött. puss och kram!

Godnatt💕

Hoppas alla har haft en toppen kväll. Själv har jag inte gjort någonting bara tagit det lungt:)

Fredag

Omg!!!
Gick upp halv sju i morse eftersom jag skulle till Skellefteå och träna. Så jag har varit i curlinghallen från 9-14 det var roligt sen for jag hem och då kom pappa och hämtade mig:) så ikväll blir det mys med familjen:)


Julafton:)

Hoppas att alla hade en lika bra jul som jag hade! Det började med att jag och Annie gick upp vid tolv och då fick vi varsin julstrumpa. Sen vid ett tiden blev det julmiddag och det blev mycke mat!!:) sen Kalle och vid 17:42 delade vi ut julklappar.jag fick några underbara saker som: 2 par klackeskor, kläder, en jacka, en Parfym, jul grejer och massor av underbara saker! 

Gjorde dock en miss, jag gav ett kuvert till min bonus pappa utan på sid det ett julklapps rim och när han skulle öppna det då fanns det inget i! 
Jag hade glömt att stopa ner pappret där det stod att han skulle få ett par appelhörlurar så fanns den inte där😂

Jag hade glömt den hemma! Sämst!

Men jag berättade bara vad han skulle få.

Imorgon så blir det att åka hem igen, hem till gamla ume:)
Hade inte tänkt att göra så mycket imorgon kanske fara ut och springa, det beror på vädret. Annes blir det att beställa mitt smink från elf! Är super taggad på det. Har längtat hela hösten på det men imorgon blir det!!

Men nu ska jag fortsätta att se på hunger games. Hoppas ni har en super grym kväll så hörs vi.

Ha de gött!





God jul 🎅

God jul!                                                          
Hoppas ni har haft en underbar morgon, precis som jag och ANNIE och släkten här har haft. Jag och ANNIE fick en julstrumpa var nu på morgonkvisten:) i den var den en makeup remover, en dusch cream med doft av citron, en hudkräm och en handkräm:) blev jätte glad över det!:) hoppas ni har en fortsatt trevlig jul🎅


God jul ❤️❤️🎅🎁🎄


Uppesittarkväll

Hola! Nu blir det att spela bingo och vi hoppas på 100.000:- haha inte höga krav här inte:p 

Sistertime

Känner julkänslan här;)


Haul

Var i ö-vik idag för att köpa den sista julmaten med min familj. Så passade jag på att köpa lite grejor:) vantarna som har touch och hörlurarna som ser som muffar var ett packet och kostade 349:- nagellacken kostade 10:- styck.:)




Godnatt^^



Haha

Det är ju då sjävklart att det ör jag som ska ramla. När vi skulle gå till bilen så råkade jag ramla på den lila isfläcken som var typ en cm bred!! Haha :)

Mormor

Julresan till mormor är påbörjad. Kommer att spendera min jul i Docksta med familj och släkt:)

balkläning!:D

hej hej idag på strömpilen så sålde de balkläningar och jag var bara tvungen att pröva några och det vissade sig att den jag trodde att jag inte skulle gillar älskade jag! så jag kanske fick med mig en kläning hem :D super glad över det! de korta kläningarna kostade 300;- och de långa kostade 500:-. jag kommer dock inte vissa hur min kläning ser ut eftersom jag vill att det ska vara en överraskning men ni kan få se några som jag prövade:)
 
 
 

fredag:)

hej hej nu är det äntligen julllov. som jag har längtat! 
ikväll blir det att bara chilla och se på skräckfilm. imorgon så ska jag vara med min älskling:) vi ska ha spa dag och bara vara innan jag far till min mormor och vi kanske inte kan ses på hela julllovet:(
 
men ni ska jag forsätta att facetimea med min gumma. ses!
 
 

Jullov !!!(:

Äntligen jullov!!



onsdag

dagen började med ett kemiorov som gick hyfsat bra tycker jag, jag svarade på alla frågor och jag hoppas på ett C eller ett B så att jag inte sänker mig:)
dagen flöt på med idrott,bild,lunch.
till lunch fick vi jullunch,köttbullar,prinskorvar osv! det var super gott och det fick mig att inse att det är sista jullunchen på bräntis. man blir lite ledsen av tanken men det känns ändå roligt för man kommer att träffa så många olika människor och börja gymnasiet. men jag kommer att sakna bräntis och alla människor som går/gått där. men jag vet att jag kommer att ha kvar alla underbara människor i mitt liv.
 
sen hade vi svenksa sen matte och sen sluta vi!
efter det for jag på stan med malin,hennes ojkvän,filippa och hanna. ni kan läsa om det i mitt förra inlägg:)
 
annars hae det varit en toppen dag och jag har städat mitt rum och tvättat! det händer typ en gång per månad. haha näe men jag kände att det var dags.(: ha en go kväll.
 

Haul❤️

Köpte en morgonrock på hm för 100:- vilket var ett toppen pris. Det är en kort model och jag älskar den! Super mjuk och helt perfekt!
 
Köpte också en bh på hm för 75:- super fin och väldig bekvämlig:) love it! 

Köpte två julklappar fast de kan jag inte säga vad ja köpte!

Hade en toppen dag med Malin, hennes pojkvän, Filippa och Hanna! 
Väldigt roligt. Hoppas att vi kan göra om det någon gång:)







jul video med jennifer. vi pratar engelska!!!

hej hej den första advent gjorde jag och min bästa vän jennifer en jul video på engelska. där vi göe en sminkning, challange, tips osv! det blev en väldigt flum video som blev suuupppper lång!!! men jag hoppas att det inte gör något. klika på länken om ni vill se den :)
 
http://www.youtube.com/watch?v=VPvV7SCuv6s&feature=c4-overview&list=UUX6nF24Ah8RRembqdUsY2Eg

Befinner mig just nu i Docksta

Är just nu i Docksta hos mormor eftersom imorgon så blir det hörnesand för att kolla på deras gymnasium+ intervju vilket kommer att bli väldigt intressant:)


“Don't cry because it's over, smile because it happened.”

kollar på balkläningar fast än jag vet att jag inte borde:)
jag har typ en kläning hemma, men jag vill så gärna ha en ny till balen eftersom det finns så många fina! nästan för många fina!
liksom vilken ska man välja?
 för många frågor för lite svar...
här är ett litet kollage som jag har gjort på några av de klänningar som jag hittade:)
 
 

Everything has beauty, but not everyone sees i.

för två veckor minus en dag så gjorde jag och jennifer en ''jul video'' och jag har redigerat den i veckan. men nu när jag ska ladda upp den tar det typ 5 timmar :o jag kom till tredje steget igår men då pallade jag inte vänta för klockan var typ halv två på natten och jag ville sova eftersom jag hade gått upp halv sju den morgonen!
 så jag ska försöka få upp den imorgon och jag tycker att videon är ganska bra!
 
men vi hörs mer ikväll:)

veckan..

Det har typ varit den längsta veckan någonsin!
det tog typ aldrig slut. men äntligen är det fredag, som jag har längtat!
det är som sagt lucia idag. vi hade det lucia tåg på skolan, osm jga var med i och vi var bara 6 personer. jag må säga att det var väldigt modigt av oss 6 att gå upp och framföra låtarna osv! grymt jobbat tjejer!:)
6 personer lyckas göra ett lucia tåg, vi var en lucia, 2 änglar(jag var en av dem:P) 2 tomtenissar och en typ jungfru maria eller något :)
en av de bästa dagarna på länge, jag var sjukt nervös men jag tycker att vi gjorde det riktigt bra!
 
så i veckan har vi typ tränat till lucia osv. nästan alla prov är avklarade förutom. ett kemiprov, en labraport och en so inlämning:)
i hellgen blir det att plugga och plugga och försöka göra klart allting:)
kommer också att fara till hörnesand på söndag eftersom på måndag ska jag kolla på skolan och gå på intervju. är jätte spänd och väldigt nervös inför måndagen. jag hoppas att det kommer att gå bra! :)
 
jag vill också säga tack till alla härliga människor som har skrivit med mig i veckan, jag känner att jag dissar folk och det är inte meningen men jag har inte haft en sådan bra vecka och det är väldigt roligt att någon skriver och gör en glad!
 
det måste spridas mer kärlek i världen<3
 
ha en as bra fredag den 13:e! :)
 
 

lucia

här är lite bilder från lucia som min fina vänEmelie Falhman har tagit!  super fina! :)
 

Lilla julafton 👌







skola!

det är såå mycket i skolan just nu. en so inlämning, typ 3 no saker som ska in osv. jag känner att jag har varit jätte dåligt på att blogga men det har verkligen varit super mcyket att göra! men jag måste bli bättre! skärpning nu:) 
idag så började dagen med ett praktiskt prov i hkk och det gick riktigt bra, jag älskar verkligen hemkunskap man kan göra typ vad som helst och det går ända super bra :)
annars flöt dagen på som vanligt och jag hade elevensval som ssta ämne:) simning. älskar att simma med jag har nästan igen tid att göra det:) så det var därför jag valde att ha det som elvensval:)
 
kom hem efter 5 någon gång och åt mat.
har precis gjort klart min no redovining sak som man ska göra på movenote:) den var så dryg men jag hoppas att jag svarade rätt:P
 
men ikväll så blir det plugg och kanske lite bak, ja juste jag har träning ikväll 20:00-22:00 vilket kommer att bli najs. kommer att vara så trött imorgon. men känns endå bra att träna. det blir curling träning och jag tränkte öva på takear, det känns som jag har blivit så dåligt på det på senaste tiden. jag kan inte göra hårda stenar :(
 
men vi kanske hörs ikväll. ha det gött!
 

Hemkunskap😛

Idag gjorde jag och Hanna ciron filé med ris och morötter:) mums!

hemma idag:(

Ont!!😕




True👌



December❤️




Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus