höstläppar

 Hösten kan både vara underbar och gräslig, det bra är att curlingen börjar, sminket är helt fantastiskt! det finns så många otroligt fina färger på ögonskuggan, på läpparna. man vågar som pröva mer saker med sitt smink på hösten än vad han hade gjort resten av året. man vågar vara sig själv. det negativa är ju så klart att det blir så ruskigt kallt ute!  men tillbaka till läppar och smink, personligen så älskar jag mörka läppar och mycket smink, men jag tycker inte att jag själv passar så bra i ''riktiga'' höst färger på läpparna, så dessa 3 läppstift är ungefär vad jag brukar ha på mina läppar, de ger lite mer färg än vad man brukar ha på sommaren men det är inte riktigt så mörka, så dessa brukar jag kalla för höstfärger, lite åt de rosa,lila,bruna hållet (bilerna ger inte de riktiga färgerna, de är lite mörkare i verkligenheten) but i love it! 
nyx, soft matte lip cream, i färgen SMLC11 milan
mac, lustre, i färgen PLUMFUL A35
Rival de loop,berlin, i färgen 57

 
 
 

det är min sång och min glädje..

blodmånen

har i härnösand så var inte röd, snarare brun 
 

Livet är kämpigt ibland..

Detta med att åka buss.. Det känns som att tiden står still, det finns typ inget att göra och det tar så långt tid, men samtidigt är det väldigt mysigt☺️ man ser natur å de e gosigt, som tur är så ja. Man roa sig med musik å curling! Vad skulle man annars göra?


Baby me!

Min farmor hade otroligt små bilder på mig, så tänkte att jag skulle bjuda på dem:)





Baksjöliden

Idag sk vi fara till min farmors hus, så vi kommer inte att ha internet, så vi får höras imorgon! Ha de gött!

Godnatt säger jag

Godnatt mina fina vänner! Ska se lite på webs of lies Innan jag kryper till kojs. Godnatt🙈

🔜Umeå

Äntligen är det helg, har haft en väldigt lungt dag, vågar inte riktigt börja träna igen, va på gymmet igår så ville ta med lungt idag så att jag kan bli kvitt min förskyldning. Så idag har jag bara pluggat å senare hade jag svenska prov söm gick förvånats värt bra,:) 
Ihelgen så ska jag bara vara med min pappa och vi ska fara till min farmors gamla hus, så det ska bli mysigt och att bara ta det lungt, känns som att kag behöver en sådan helg, för detta är sista helgen innan allvaret börjar, och då menar jag curlingen, nösta helg har vi vår första tävling och det är live Chanel, vi är super taggade och förväntansfulla. Vi har längtar så länge efter det här😍


Wensdays are fine

En lite lyxigare början på dagen☺️

New nails..

Har inte gjort naglar på lönge men tänkte att dwt va dags för lite nytt :)

aim for the moon. If you miss, you may hit a star.

vilekn otroligt skön helg det har varit! jag har i princip inte gjort något alls! 
jag har varit med mina kusiner, det va otroligt mysigt att bara ta det lungt och njuta av det. I fredags så bakade vi och spelade lite spel, vi bakade äppelkaka och creme brullee. vi bakade även på lördag men då blev det en äppelkaka och en chockladkaka, senare på kvällen så spelade vi disco bowling. det var verkligen fantastiskt att få ha lite egentid och bara mysa med kusinerna! 
 
men i veckan så ska jag se till att inte bli sjukt för de sensate 3 veckorna så har jag haft en jobbig förskylning, jag känner att den fortfarande är kvar i kroppen, men förhoppningsvis så ska jag kunna träna enligt mitt schema i veckan, vi får väl se.
 
men ni får ha en fortsatt trevligt kväll så hörs vi, puss!

Colur me rad

Ihelgen så gjorde ja och Gustav något otroligt roligt! Vi sprang colur me rad, vilket är en färgfestival kombinerat med ett 5 km lopp. Det började med att vi kom dit och hämtade upp vårt "paket"  som innehöll en tröja, solglasögon, nummerlapp och en färgbomb, vi ville dock bli mer färgade eftersom vi inte trodde att man skulle få någon färg på sog så vi köpte 10 bomber till! 
Vi träffade upp Max och hand flickvän Felicia. 
Det fanns en Scen där de hade colurbomb när man kastade upp färg. Så redan innan vi började springa så var vi ner färgade:)
Det var hyfsat mycket folk där och jag såg några bekanta ansikten.
Vår starttid var 11.30 och själva loppet var vid umeåker, så man sprang i skogen och sedan sista biten sprang man på travbanan. 
Efter varje 1 km så var det en station där det stog folk och kastade färg på oss som sprang förbi. Det var väldigt väldigt roligt och jag hade en toppen dag med Gustav. Det här skulle jag kunna tänka mig att göra igen





Godmorgon måndag



Chiapudding makes My day

Efter ett flertals försök så har jag nu lyckats med min chiapudding. Chiapudding är små chiafrön blandats med mjölk, detta ska vata fyllt med vitaminer och mineraler! Man ska känna sig piggare och mättare. En bra start på dagen. Första gången när jag gjorde puddingen så tog jag 2 dl vanlig mjölk och 2 msk chiafrön med en tesked vaniljsocker. Vilket inte funkade, jag försökte även med att röra om så att alla frön skulle fästa i mjölken. Vilket inte hjälpte. Sedan fick jag ett tips av en vän att använda växtbaserad mjölk. Så idag lyckades jag. Jag tog 1,5 dl växtbaserad mjölk med 2 msk chiafrön, konsistensen blev väldigt bra. Det enda som jag inte gillade är att mjölken smakar för mycket nöt. Och jag klarar inte av den smaken så jag toppade puddingen med banan, kanel å blåbär. Imorgon så ska jag testa att smaksätta puddingen med något så att den får en annan smak som blir lite godare😉 det finns en sak som också måste fixas och det är att jag måste ha en bättre skål för att ha puddingen så att det ser lite bättre ut:)

Still sick

Har varit förskyld under ett tag nu. Jag var hemma i fredags å även idag. Har en hemsk hosta, men hoppas att jag ska kunna gå till skolan imorgon, vill inte missa för mycket av skolan eller curlingen, speciellt när jag kommer att va tränare för juniorerna imorgon, och min kusin tränar där så det kommer att vara jätteroligt att träffa han igen. Men ihelgen så kom Tova hit och vi hade lagmöte och träningshelg. Det gick väldigt bra och det känns bra att vi har tränat tillsammans:)


Pankakstordag💕

Igår så lyxade jag till det och gjorde pannkakor 💕💕

Älsklingens FÖDDELSEDAG

I tisdags så fyller Gustav 17!! Grattis till han, jag firade han på kvällen å då hade jag köpt jordgubbar och glass till honom. Sen såg vi på "house of wax" den va ok men inte så bra.  Men det var ialla fall mysigt att ha en myskväll med honom och få vara med och fira hans speciella dag❤️


Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus