männsikor

Har ni tänkt på hur olika vi alla är? Alla ser olika ut. Alla klär sig olika. Vi pratar olika. Vi även ser och hör olika. Ingen är den andre lik. Visst kan det vara ganska fantastiskt att vi alla är så olika, men det kan även vara jobbigt att alla är så olika varandra.
Om alla skulle vara lika så skulle man göra precis samma saker hela tiden, man skulle aldrig kunna vara själv och tycka något olikt den den andre. Allt skulle vara likt. Aldrig kunna säga en åsikt som ingen annan höll med oss. Aldrig vara först med att komma på crazy ideer? Skulle det vara kul?
Men därimot nu när vi är så olika så kan alla tycka och tänka precis vad det vill, vilket är bra? Alla har en egen åsikt. Alla kan gå emot din åsikt. Alla kan vara emot dig.
Vi tycker alla om olika saker och olika människor. Vi kan inte alltid göra alla glad. Det är alltid någon stakare som är själv hemma och undrar vad alla andra gör. Kanske är de på bränbollsyran. Kanske de ser på film. Eller så sitter de i ett kök och äter pizza. Vem vet? Men det kommer alltid att vara några som sitter hemma och väntar på ett samtal från sin bästa vän som lovade att de skulle ringa upp en.
Det är mycket man hinner tänka på under sina dagar. 
 
Har ni någonsin bara suttit hemma och tänkt på hur världen ser ut? Vilka som bor i den? Eller hur andra människor ser och tänker om dig? Din bästa vän kanske sitter just nu och pratar skit om dig. Eller din kille vill inte va med dig för han har bättre saker att göra. Vi är alla så olika och vi hanterar saker olika. Alla tänker på olika sätt.
Det är helt underbart att världen har utvecklats i sin egen takt och att alla kan vara den som de känner att det är, den verkliga dem. Att vi alla vågar vara olika och inte falla för grupptryck, det är helt jävla fantastiskt!
 
Men då börjar man tänka på de gånger som man sitter hemma och få se på snapchat alla sina vänner är med varandra och själv sitter man här och undrar varför de inte har blivit bjuden. Vill de inte va med en? Gillar de inte att man är med dem? Vad kan det vara? Men det är de som är så fantaskiskt att man vet inte eftersom alla tänker vi olika...
Självklar blir man inte sur ifall man inte blir bjuden, inte jag ialla fall .. jag blir snarare glad. För nu kan jag sitta här och tänka på hur fantastiskt det är att jag är jag och att jag har otroliga vänner runt omkring mig.Vänner som bryr sig om mig. Människor som vill ha mig i deras liv, som vill att jag ska vara där. Det är en helt otroligt känsla att veta att jag betyder något för någon annan därute. Någon som inte vill bråka med mig, någon som inte blir sur på mig för minsta lila. Någon som älskar mig och mina misstag. Det är en fin tanke att tänka.
 
jag tycker att alla ska få tänka den fina tanken att du är älskad för den du är, den kommer alltid att finnas någon som älskar just den du är!

Asså

Jag för så tråkigt väder, man blir ju typ ledsen.. Började 10 med utvecklingssamtal, så jag missade 30 minuter av min sovmorgon:(  å så slutar jag 14.20 och efter de har jag framgånngsplanering i curling. Men.. Efter det ska jag gå hem och sova😍 
Jag blir så trött(bokstavligt talat) så så fort jag kommer hem så lägger jag mig på soffan och sommar, jag kan typ sova 2-3 h innan jag liksom ska sova på riktigt.. Jag har verkligen dåliga sömn vanor:/
Jag måste också anmäla mig till colur me rad, en sprinttävling som går den 12 september, ska skriva mer om det i ett inlägg ikväll👍😊

Tisdag, tisdag å tisdag..

Fy vilket tråkigt väder det har varit idag.. Sen utöver det så har vi engelska nationella idag, har precis haft andra delen, läsförståelse. Gick väl hyfsat. Om 15 min så är det hörförståelse, min vän räknade ut att vi har 10 prov innan sommarlovet!! Liksom hur mycket är inte de?

Våren, är det bästa och det sämsta.
De bra är att det blir varmare och snart sommar, man blir som gladare.
Det sämsta är att det är hur mycket prov som helst och man blir så sjukt stressad! 
Är typ bara 40 dagar kvar till sommarlov så det är ju positivt 


TMI

Tänkte göra en sådan här tmi tag, här kommer den:)

Fråga 1: vad har du på dig?
Jag har på mig ett par svarta byxor med ett pöst rosa linne och en svart kofta:)

Fråga 2: någonsin varit kär?
Ja, i min underbara pojkvän Gustav.

Fråga 3: någonsin haft ett jobbigt break up?
 Ja, tyvärr har jag haft det:/

Fråga 4: hur lång är du?
Hela 171 cm

Fråga 5: hur gammal är du?
16, fyller 17 i sommar:)

Fråga 6: favoritmotto?
Jobba beachen 2k57

Fråga 7: hur lång tid tar det för dig att duscha?

Haha om jag bara duschar så kanske 30 min, men om jag ska ha min ansiktesrutin så kanske en timme..😂

Fråga 8: senaste saken som fick dig att gråta?

Eh.. Ja en grej hände mellan mig och min kille:/

Fråga 9: vilket stjärntecken?

Lejon🐯

Fråga 10: vad längtar du till?

Jag längtar så sjukt till sommaren, ska till Tyskland på bröllop och till marocco💃


månadens favoriter: april

månadens favoriter: april

hej jag har varit sugen ett tag att göra en månadens favoriter. men inte riktigt vågat. jag har då velat göra den på youtube.. men tänkte att jag skulle göra den här på bloggen , kanske gör den på youtube också. vi får se:)
 
favorit maskara: covergirl, full lash bloom 
det är en underbar maskara som separerar fransarna bra, man får långa men inte så fylliga fransar, en väldigt bra (enligt mig) maskara att ha i vardagen.
 
favorit foundation: max factor, face finity
detta har varit min favvo foundation hela vintern,hehe, men denna har jag nästan andvänt varje dag hela vintern. den har bra täckning och håller hela dagen. under vintern så älskar jag att ha full täckning och då har denna varot perfekt!
 
favorit puder: rimmel london, stay matte
favvo puder genom alla tider, denna har jag jämt och den ger verkligen en matt finish, den håller inte hela dagen men jag älskar den endå, köpte en back up nu när jag var i kanada. enda nackdelen är att den inte håller hela dagen, men man kan bara ta med den och en borste så löser det sig.
 
favorit eye liner: primarks egna
jag gillar denna, den är inte kolsvart men den håller hela dagen. så i skolan så räcker den. torkar inte ut så fort så det är ett plus.
 
favorit ögonskugga: make up store, glam
också en sak som jag andvänder varje dag, det är inte varje dag som jag verkligen vill piffa upp mig, ibland vill jag bara se naturlig ut och då andvänder jag denna i creasen, underbar och enkel att blanda ut.
 
favorit doft: the body shop, japanese cherry blosom
en enkel, mild lukt. känner mig vädigt fresh när jag andvänder denna, perfekt att ha i skolan eftersom den inte doftar så starkt.
 
favorit klädesplagg: en hollister tröja
detta är en tröja som jag köpte i kanada, det är en väldigt lätt sommartröja, det är hål på armarna och den är typ delat där bak medspets. love it!
 
favorit låt: ''t-shirt weather'' med circa waves
en väldigt skön och enkel låt, som får mig att slappna av och längta efter sommaren.
 
favorti bronzer: en victoria secret bronzer
detta har varit en must have i snart ett år. kan inte leva utan den. min sminklook blir inte fulländad utan denna.
 
favorit rouge: physicians formula, 1A argan wear
denna rouge köpte jag i kanada, det är en väldigt fin rosa som inte är för mycket och inte för lite, underbart sommar rouge
 
favorit läppglans: nyx matte, SMLC 11
I love this! köpte detta i kanada, det är ett underbart mörk rosa läppglans som är som ett läppstift. det är matt. den enda nackdelen är att man får väldigt torra läppar.
 
favorit läppstift: mac, pink paid
det är ett perfekt rosa läppstiftet, nästan nude. love it
 
favorit handsprit: bath& body works, margarita
jag är beroende av handsprit och har alldelles för många, men men. denna är otroligt fresh och känner mig så ren när jag andvänder den
 
favorit concealer:mac, pro longwear concealer
ångrar verkligen inte att jag köpte denna. men har utmärkt täckning och sitter på plats. perfekt
 
favorit sminkborste: real techniques, expert face brush
jag har aldrig gillat vanliga foundation borstar, och när jag såg denna så ville jag testa den. och helt underbar. man får inte stäck och den blandar ut väldigt bra, värt pengarna!
en egen vald favorit: celcius päron
den är väldigt god dryck, det är allt jag kan säga!
 
 
 

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus