nm

ekjwelk ngälkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
 eknglllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
 
 
http://www.youtube.com/watch?v=WCJ9nPy7R_w&list=UUX6nF24Ah8RRembqdUsY2Eg

Don't cry because it's over, smile because it happened.

Inget är roligt när man e sjuk!!!
Nu har jag varit hemma i 2 dagar och det är såå sjukt tråkigt, Det finns inget att göra, Första dagen då man är hemma så är det roligt eftersom man inte behöver göra något, Man kan bara ligga och lata sig. Men nu är inte äns det roligt. Allt jag gör att att se på tv och hostar sönder min hals. Det är jätte svårt att andas eftersom jag är svullen i halsen och när jag hostar så känns det som att jag kommer att dör... Men utav detta så fick jag insperation att bloggga så det är ju positivt.
 
En sak som jag började tänka på igår var att jag snart ska flytta, jag kommer snart att lämna fina umeå och fara till Härnösand, liksom det var sista sportlovet i umeå, det var typ sista gången jag kommer att tävla med vårat mixlag. Det är många saker som inte kommer att vara desamma...jag kommer inte att få se min familj eller kompisar lika ofta, det kommer vara en helt ny skola men helt nya människor, en helt ny stad, en ny lägenhet... 
Det känns lite jobbigt just nu men jag vet att det kommer att vara värt det. Jag kommer verkligen att växa som människa och lära mig att ta ansvar och inse att allt inte handlar om mig utan att det finns något större därute.
 
Men att flytta hemmifrån när man är 15 är lite jobbigt eftersom mina föräldrar alltid har funnits där för mig och jag har alltid litat på att de är där. Det kommer att ändras när jag flyttar..
 
Så nu finns det bara en sak kvar att göra, jag måste verkligen ta vara på de små och viktiga stunderna innan det inte finns några fler sådna.verkligen skappa de sista minnena med nära och kära innan jag träffar nya vänner osv.
 
Hahah eftersom jag inte har bloggat på länge kommer det nu lite foton, vi höres:)
 
 
 
 
 

ny sminkvideo

har redigerat klart min sminkvideo som jag brukar ha i skolan. den finns uppe på youtube för den som vill se den:)
http://www.youtube.com/channel/UCX6nF24Ah8RRembqdUsY2Eg

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus