Godmorgon sista dagen på 2014



Håret är rosa å ögonbrynen mörkare👌

Lite kväll sköj! Nä men man måste ju bara göra sig fin inför nyår å jsm:)



Färgar håret❤️




Mat❤️





Julfixad🎅





God jul🎅

Idag äre julafton! Denna fina dag på året som de flesta längtar till. Idag väntar en spännande dag med god mat med släkt å vänner. Jag ska börja min dag med att gå till kyrkan 👌❤️


umeå<3

då är man tillbaka i umeå, ihelgen var jag hos min mormor och båda mina mostrar och vi firade lilla julafton. det var jätte mysigt. fick ett knivsätt med 7 knivar, en handsprit, ett halsband å annat fint! det var jätte roligt och mysigt att få vara med släkt. 
det här året så ska vi fira jul hemma med daniella, sigge å stefan. det är så sjukt spännade! :)
men ialla fall ikväll var jag med emilia, och jag har inte träffat henne på hur länge som helst. så det var jätte skönt att träffa henne, vi såg på film och hade det mysigt:)
sen när jag kom hem ville annie att jag skulle fläta hennes hår(inbakade fläter) som jag aldrig gjort förut... så detta blev resultatet :P
 

Snart jullov❤️

Snart jullov, imorgon får jag lov! Är sjut taggad. Först ska vi spela curling med klassen sen så har jag inga fler lektioner, grymt skönt å sen är jag ledigt på fredag:) mina föräldrar kommer å hämtar mig på fredagkväll för då ska vi fara till mormor 👌 mysigt! 
Gjorde också mina sista prov idag:) samhällsekonomi och juridik, har dock en fransks redovisning  Som jag måste göra efter lovet för jag var femman förra veckan. För jag hade ont i ryggen så jag missade den. Men Annes är allt lungt:)



Lucia på forslunda

Va på julmarknad idag på forslunda👌


Tisdags

Var hemma från skolan igår och idag..har så sjukt ont i ryggen..det typ krampar på vänster sida och är bara jobbigt att stå upp..vet inte vad jag ska göra så dessa två dagar har jag typ bara sovit och hoppats att det ska såg bort.. Måste på skolan imorgon eftersom jag har prov i juridik som jag inte kan missa..:/ hoppas att det provet ska gå bra. Vår lärare sa att provet skulle bli lättare än förra gången..hoppas jag verkligen!!:)

Helgen

Ihelgen så spelade vi div 3 i Skellefteå och vi vann 2/4 matcher, så vi är väldigt nöjda!:) den första matchen var möt min bonuspappa och den vann vi med 8-2 så det var riktigt roligt!:) nästa sammandrag är i Umeå i mars:) längtar redan. Det var också första gången som jag var skip i helgen. Det var som spännande och läskigt på samma gång:)vår nösta tävling är i Sundbyberg i januari då är det jsm:) vi är så sjukt taggade inför det!!:)

onsdag!

När jag skulle gå hem från skolan så himeln så underbart rosa/lila och då kände jag att jag var tbungen att fota lite. jag har inte haft så mycke till til fotandet när jag flyttade ner hit, så det kändes jätte bra att få gå ut å fota lite:)
hoppas ni har det bra, själv så är det lite mycket nu. vi har kommit in i en provtid då vi har minst 2 prov/inlämningar per vecka.. så det blir väldigt mycket plugg nu men snart är det jullov. det är typ mellan 10-20 dagar kvar vilket är ingenting. jag längtar så sjukt mycket.:) imorgon har jag ekonomiprov så vi får väl se hur det går, det var också tänkt att vi skulle ha franska redovisning imorgon men vi fick flytta den till nästa torsdag. kan ni fatta att jag blev glad eller!! :D så nu ska jag fortsätta och plugga och kanske spela in en video ikväll ( det har jag också varit dålig på ) men jag ska försöka bli bättre på det :)
 

Annie❤️

Idag fyller min underbara syster 23!! Älskade du! Du är så otroligt vacker och snäll och göra alla runt om dig glada! Du är alltid positiv till allt! När man är med dig så blir man glad! Så ändra aldrig på dig utan va som du är. Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskade syster❤️😘😘


Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus