Godnatt😴



Sol💕

Glass å sol👌
Det finns inget bättre. Idag händer inget speciellt. Ska vila mitt ben eftersom jag har gjort illa knäet:( 
Ska dock till pappa senare idag å kanske va med Emma:)

Klassens dag idag👌



Plugg å créme bruleé 👌



Gogmorgon💕



Balsminkning

Jag vet att jag redan har gjort min balssminkning men idag gjorde jag både min och Jennifers sminkning,jag hoppas att hon blev nöjd med den. Så då har vi gjort klart det. Ännu en grej som vi inte behöver tänka på. 

Imorgon så har jag mitt sista prov, I'm so glad att jag inte behöver tänka mer på skolan för nu är det bara 3 veckor kvar!!:D




 

Klar👌

Blev äntligen klar med min klänning som jag gjorde på slöjden. Den blev klar i torsdags. I'm so happy! såg denna klänning på instagram förra sommaren och jag blev så sugen på att göra den så då blev de det:) jag blev ialla fall väldigt nöjd med den:)


Godmorgon💕

God morgen! Hoppas att ni har haft en bra morgon och en bra helg. Det har varit en underbar helg. I fredags var jag med Jennifer och sedan Sovde jag hos henne. Igår var det kulturnatta så då var jag där. Det fanns dock inte så mycket att göra där men jag träffade en massa roligt och trevligt folk så ja det var väl en bra kväll👌 och idag är det morsdag. Ska dock sedan till Jennifer sen🙊 men ha de gött så länge

När man kommer till jennifer😂👌



Stan👌






Klänning:)

Är äntligen klar med min klänning, bättre bild kommer ikväll:)

Testar balssminkning:D

Här är ett exempel på en balssminkning som jag kanske ska ha, det är så oroligt roligt att testa olika sminkningen osv. I'm so excited och ihelgen ska jag  och Jennifer testa olika sminkningen också. Super roligt!!


Sol😍

Omg äntligen sol, man märker att det snart är skolavslutning. Jag o DESTINEE hade idag träning för vi ska sjunga på skolavslutningen.:D

Haul

Min underbara moder var på stan idag och hon köpte lite grejor till mig:D 
Först ett par lösögonfransar men jag ska dock lämna tillbaka dem för de är för långa!
Sen ett nagellacksborttagning;)
En handväska som jag ska ha på balen och till sist en sneak peak på min skolavslutning klänning som jag köpte igår:)






dagens träning:)

20 km/h i 20 min intervall motionscykel
tränade muskler: benen, speciellt vaderna och låren.
 

ca 30 min med privat tränarare och anpassat träningprogram på xbox 360
tränade muskler: ALLT!!
 

jag nu är jag igång igen. har haft een paus men nu ska jag ge allt frams till sommaren:) så jag ska följa mitt gamla tränings schema och göra detta på xbox 360, 3 gånger i veckan. önska mig lycka till:)
 

Dagens köp

Dagens köp. Nu vill jag se bra ut inför sommaren:) såå då kör vi. Min fina syster fick äran att testa den.:p



ny video:)

lördag:)

igår så hade vi våran klassresa och ja vi var 4 stycken:P en det var roligt ialla fall. vi hade varit och sålt saker på loppis i höstas för att kunna fara till Boda Borg,eftersom det är typ en team grej så det kunde vara roligt att sammarbeta en sista gång tillsammans. men det var synd att det bara var 4 stycken från klassen som ville ha en klassresa :/ men det bästa var att vi vann, vi klarade flest celler:) jag började dock blöda näsblod så vi for och år middag på max. super gött. sedan for vi till jennifer för det var tänkt men det slutade med att bara jag och jennifer sovde hos henne men det var kul de oxå:) 
så först var vi hos jennifer och spelade brännboll/baseboll sen drog vi till ica och köpte lite stuff. sen var vi i en lekpark och prattade (jennifer,jag och sara) destinee hade gått hem:/ sen kom emillia och sedan gick sara hem.
 
as det var asroligt att va med emilia, har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv :D
 
jag och jennifer gick hem vid halv tolv för att äta någon  men vid tolv gick vi tillbaka till emilia och va med henne. jag tror att vi kom hem vid 2 halv tre och då såg jag o jennifer på film och hade det jätte mysig och bara pratade om allt, kommer verkligen att sakna det när vi flyttar ifrån varandra. men vi har bestämt att vi ska ringa varandra på fredagar. asså jag kommer att sakna henne så sjukt mycket!!! <3
 
sen gick vi och la oss vid 5 halv 6, så jag e lite trött idag men jag har fått så mycket gjort... jag har handlat och sovit,sett på hockeyn och pluggar. en helt ok dag men nu ska jag dör en stund så hoppas att ni har haft en bra helg så hörs vi:<3
 

Yrkes sm





video!!

har ni sett den nyaste videon med mig och jennifer. vi kommer att göra fler videos imorgon så håll kolla:D

nationella?

hej hej hur gick det för er på nationella? tyckte ni det var svårt?
vi hade ialla fall historia på vårat NP och det gick bra...hoppas jag:D  men vi fick se förra åårets och det var super svårt så jag trodde inte att jag hade en chans att ens få E på det men detta prov var mycket lättare så jag är väldigt glad för det och imorgon så är det då sista NP och sedan ska vi på yrkes SM så det betyder att vi inte har några fler lektioner, i'm so happy:)))
 

Youtube

Kolla in min kanal. Sök bara på Cecilia Fransson. En ny Bff tag med Jennifer kom upp ny:) så checka in den!

Biff Wellington

Idag blev det jag som fick laga mat, jag har ju varit hemma idag eftersom jag har varit sjuk och då såg jag på master chef och blev så sjukt sugen på att testa, dock tror jag inte att jag gjorde rätt men gott blev det! Tig dock bara 3 timmar att laga det!! Så middagen blev serverad vid 9 men det funkar ju också😂👌

Hockey

Svergie vann igår mot Tjeckien med 4-3 efter straffar!! So happy.. Trodde verkligen inte att Sverige skulle ta det efter som de låg under med 1-3 men så gryma är dem att de vinner!!

ESC..

Såg ni på den? Eurovision song contest.. Ja vad ska man säga... Min favoriter var ialla fall Ryssland,Slovenien,Danmark,Montenegro,England,Tyskland,Finland och Spanien. Men Österrike vann ju och jag kan säga att jag aldrig har skrattat så mycket som jag gjorde ikväll. Pappa sa att den som man tycker är sämst vinner oftast, det är inte så att jag har något emot henne men på riktigt..ja underhållande var det ialla fall:)
Asså låten var helt ok men hon vann ju bara av sympati röster eftersom hon har fått så mycke skit från andra länder och för att de inte tycker att hon ska få va med. Jaja grattis får man väl säga och tack för en underhållande kväll..:D

Hockey❤️





Godmorgon

Asså sorry men det kommer att vara sämst uppdatering eftersom jag ät i Vännäs så har jag typ inget internet:( 
Men jag ska försöka att få upp något inlägg ialla fall.. 
Nu är vi på en morgonpromenad, det är helt ok väder.inte varmt och inte kallt, vilket är väldigt skönt eftersom jag har feber. Men det är helt underbart att gå1-2mil varje morgon👌 i love it!


Let's dance💕

Vem hejade ni på?
Själv så har jag bara sett på let's dance typ varannan vecka och det var bara för att Benjamin va me, så de e klart att jag hejade på honom. Men jag tycker ändå att steffo har utvecklats väldigt mycket men nu e jag såå glad att det är slut och att Benjamin vann. Han e e värdig vinnare!



Varför?

Hatar att vara förskyld. Jag hade tänkt att gå till skolan idag eftersom de e nationella men då när jag vaknade imorse så kunde jag knte gå ur sängen. Det är helt sjukt, jag kan inte göra något:( 
Ialla fall ni får ha en bra dag:)

Bakning

Vem älskar inte att baka. Jag bara älskar det! Man kan känna sig så fri och det finns inga gränser, bara underbart och det finns så mycket underbart att kaka och skapa. Så mycket fint och kreativt man kan skapa:)
Så idag gjorde jag rabarberpaj med glass och choklad och kokos rutor👌
Det kommer inget inlägg och min träning idag, eftersom jag håller på att bli förskyld så känner jag att jag måste bli lite friskare för att träna så art jag inte sliter ut mig totalt:)


Smoothie of the day👌



Middag❤️

Idag gjorde jag middag före alla andra. Jag har varit sugen på lax hela veckan och idag gjorde jag det! Jag gjorde unglax som hade en vanilj och honungs sås över sig i ugnen och det smakar underbart👌

When life is a bitch, slap it in It's face!

Hatar att vara förskyld, småförkyld är värst! Bär man har ont i bihålorna och halsen och bara är allmänt trött! Det är hemskt! Och jag som hade planer idag. De fick jag ställa in, så ikväll så tänkte jag ta det lungt, se på en film och kanske plugga. Men det som får mig på humör är Att baka...vilket jag gör nu:) ska dock baka mer ikväll men nu blev det en rabarberpaj med kardemummaglass som jag ska göra senare:)
Men jag vill bara sova är såå trött!


Färgat håret🙊

Har nu äntligen färgat håret och jag älskar det, tänkte färga hela håret men 2 pkt hårfärg räckte int:( men jag gillar det såhär oxå! Det blev då blont uppe på skalle och ljusbrunt längre ner på håret. I'm so excited är snart på skolan och vi får se hur de reagerar eftersom jag inte har berättat för något att jag har färgat håret:)


dagens träning:)

ca en 1h cykling utomhus intervall ca 15-20 km/h (mycket uppförsbackar:)
Tränade muskler: benen speciellt låren och vaderna
 
liggande benlyft åt sidan
Tränade muskler: Musklerna i baken (höften/sidan av rumpan) och på lårets utsida.
 
benlyft bakåt
Tränade muskler: Musklerna i baken och delvis på lårets baksida.
 
bäckenlyft
Tränade muskler: Musklerna i baken och på lårets baksida.
 

överaskning:)

jag har en överaskning som jag kommer att skriva om imorgon, hoppas att ni blir lite glada eller vad man ska säga. jag är så exalterad över vad folk kommer att säga eftersom jag älskar det jag har att skriva om, så om ni vill får ni gärna titta in här imorgon vid 9.00 :)
ha de!
 

Bild❤️

Dagen har flyttit på bra! Snart är det lunch och sen är det nationella matte, hoppas att det går bra. Är jätte nervös över det!bild är så underbart👌

dagens träning:)

20 st raka ben spark med gummiband
Tränade muskler: Musklerna på lårets framsida.
 
20 st liggande lårcurl med hantel
Tränade muskler: Musklerna på lårets baksida.
 
 
20 st benlyft år sidan
Tränade muskler: Musklerna i rumpan (höften sidan av rumpan) och på lårets utsida.
 
 
20 min 20km/h på motionscykel
Tränade muskler: benen, speciellt låret men även vaden
 
1 h simning teknik= 1 km
tränade muskler:  hela kroppen:)
 
jaop detta var då dagens träning, som ni ser så blev det simning idag, vilket känns asbra!
nu blir det att plugga lite matte och äta middag:)
 

Färga håret?😱

Såå de e ganska att färga håret igen👌 ska färga det rosa/blont vilket är färgen till vänster. Och färgen till höger är min backup färg ifall mitt hår skulle bli typ grönt.:p 
So excited! Vill ha rosa hår igen!!!👌👌


Skola❤️

Man börjar inse att det inte är många veckor kvar innan skolan är över. Jag kan bara säga att det kommer vara såå skönt att slippa alla tjejdraman.  Det blir bråk mellan tjejer alldeles för ofta! Liksom även fast man inte har gjort något så ör det ändå en själv som ska be om ursäkt.. Och varför är det så, ibland känns det som om att alla tjejer vill va med i bråk. Och man bråkar om värdelösa saker. Det finns ingen mening idet och ett slösar bara med en tid! 
Jag hoppas verkligen att när man kommer till gymnasiet att det blir en nystart utan draman och bråk. Jag önskar att man bara kunde sluta lägga energi på att vara sur, man borde lägga tid på att ta vara på den sista tiden med varandra...
Det är bara en månad kvar, jag tycker att man borde lägga energi på att ta vara på varandra eftersom vi sen kommer att splittras:(
Peace✌️


Godmorgon❤️

Jag bara älskar sovmorgon❤️ börjar kvart över tio och nu så sover jag o ser på tv men måste snart börja sminka mig👌

Middag❤️

Spenat smoothie med citron👌

dagens träning:)

20 st utfall
Tränade muskler: Musklerna på lårets fram- och baksida samt i baken.
 
20 st step-up på varje ben
Tränade muskler: Musklerna på lårets framsida och i rumpan.
 
20 st raka mark lyft med hantalar 
Tränade muskler:Musklerna på lårets baksida, i baken och delvis även de i nedre delen av ryggen.
 

Trapphus häng 👌

Eftersom vi inte har någon nyckel och ingen är hemma så får det bli lite trapphushäng👌 om en halvtimme är det skolråd, dock så vet ingen av oss vad det är👌😂

Frukost❤️

Idag blev det blåbär,hallon o spenat smoothie och en tunbrödmacka❤️


Prefekt avslut på dagen

Ansiktsmask,smoothie o film..kan det bli bättre?


dagens träning:)

jag har fått/gjort ett nytt tränings schema som jag ska följa framt tills sommaren. fokusen ligger mest på rumpa,lår och kondition. men det kommer också att bli lite överkropp. jag kommer att göra några uppgifter varje dag och det är två dagar då det blir lite annorlunda. jag är så exalterad över dettta. så nu kommer jag att ha något att blogga om varje dag:D 
idag blev det rumpa,lår och kondis.
 
20 st knäböj med 2 kg i varje hand.
tränade muskler: Musklerna på lårets framsida, insida och baksida samt rumpa. 
 
20 st pile med 2 kg i varje hand.
tränade muskler: Musklerna på lårets framsida, insida och baksida samt i baken.
 
20 st knäböj på ett ben
Tränade muskler: Musklerna på lårets fram och baksida samt rumpan.
 
20 min 20 km/h på motionscyckel.
tränade muskler: baksida och framsida lår och även vaden.
 
är det bara jag som älskar att känslan man får av att träna? så detta blev min träning idag och resten av veckan så kommer det andra övningnar och jag kommer också att öka på detta vecka efter vecka.
ha de så gött nu! så hörs vi snart!
 

Påväg hem👌

Nu är vi påväg hem till fina Umeå.jag önskar att det kunde vara lite varmare ute,vill ha sommar nu!!
Ialla fall detta blev lunchen idag👌


Mys💕




Vill va barn igen❤️

Det finns så många underbara grejer som barn kan leka med, typ golf, vilken underbar grej asså sjukt roligt! Det är verkligen underbart att barn kan testa olika sporter hemma


Kusinerna ❤️





Grattis fina moster🎉

Idag fyller min fina moster susse år🎉 så nu ska vi fara och fira henne. Det blir som en liten överraskning eftersom hon nyss fick veta att vi skulle komma. Men jag hoppas att hon får en underbar föddelsedag🎉

Godmorgon❤️

Äntligen är det fredag igen, hon vi har haft en underbar natt och morgon. 
Idag så blir det att åka till Docksta till mormor o imorgon fyller min moster år så då ska vi fira henne👌 
Snart är det måndag igen...tänk att tiden går så fort, snart går jag och många andra ut nian, grundskolan, vi kommer alla att splittras och gå skilda vägar..tiden har gått så fort det känns nästan som att jag började i 7:an igår. Jag hör ganska många som säger att de inte kommer att sakna sin klass men jag tror innerst inne att de kommer att sakna den lite gran. Det är ändå en klass och människor man har gått med tillsammans i 3 år och 3 år är ganska länge.. 
Men nu tar vi klivet in i vuxen vägen, nu är det dags för oss att visa att vi kan stå på egna ben!

Haha hoppas ni har en bra morgon!


Eh..

Mitt försök på Chanel naglar😂 ja det gick ju inte så bra... Men jag tror att det hade gått bättre om jag hade en svart som kunde torka på mindre än 3 h...men bättre lycka nästa gång!

Nu ser jag på linas dagbok kanske den heter..hittade fan inget bättre att se så vi får väl se om de e något att se:) ha de så gött så länge👌


Finns inget bättre❤️





Smoothie❤️

Jag bara älskar smoothies!!❤️❤️ 
Det är ungefär en sådan som jag brukar dricka till frukost varje morgon❤️ 
Men i denna så är det spenat,banan,jordgubbar,hallon,blåbär,vindruvor,mjölk och yoghurt ❤️❤️






sister tag<3

An awesome day!

Dagen började helt okej. Sen så tänkte jag att jag skulle göra något bra för mig själv och få bort alla negativa tankar. Då finns det bara ett sätt...att träna. Och eftersom jag inte gymmar så fick jag göra det bästa av vad som fanns hemma, så då blev det 20 min zumba och 20 min på mortionscyckeln i 20 km/h intervall. Det känns sååå mycket bättre nu!:)

Modellbygge

Just nu håller jag på att bygga ihop båten HMS bounty 1787. Det kanske låter astråkigt men det är roligare än va det låter! Man kan bara släppa omvärlden och tänka på sig själv en stund.sedab får man också följa ett bygge från start tills man får se den färdiga produkten. Så nu målar jag alla delarna och jag har börjat att sätta ihop båten. Jag tjatar också på Annie att hon ska lägga upp videon som vi gjorde för 2 veckor sedan!! Så den borde vara uppe senare idag:)

Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus