godmorgon!

idag så ska jag till susse vid 3 men förre så ska hon hjälpa mig sätta upp några hyllor:)
sen får vi väl se vad vi gör ikväll:)
 

ny video uppe!

Måndag..

Jaha då var det måndag igen.. Hatar måndagar man är alltid så trött å less så går allt åt helvete! Hade dock bara 2 lektioner idag. Yay! Hade håltimme i 3 timmar.. Så jag å Carro drog hem till mig  sov typ:p har curling och fys idag.. Är verkligen astrött och orkar inget.. 
Bella har kommit hem igen! As gött, har saknat att ha något här hemma, drt har varit så tyst och ensamt här:(( men drt är skönt att hon är tillbaka i några dagar ialla fall:)
Alla prov å allt kommer nu. Orkar inte plugga men jag vet att jag måste. Samhällskunskap, företagsekonomi, svenska, matte oh engelska är saker som vi måste göra prov i eller ha en inlämning. Våga hata skola även fast den är bra för dig!
Ha de!

Härnösand

Då är man hemma igen. Fick skjuts av susse vilket var väldigt skönt eftersom jag hatar tåg. 
Fick shoppa ihelgen vilket känns så skönt att ha lite nya saker! Nu blir det att Packa upp i lung och ro. 

Helgen

Ska hem ihelgen❤️ äntligen!  Har saknat alla i Umeå!  Speciellt destinee, å min fina granne! Så ihelgen blir det mys,film och allmänt kul. Hela helgen är planerad. Shopping kommer det oxå bli eftersom de inte finns några affärer här:((  nä men det ska sjukt gött att träffa min familj igen!


Emil

Hmm, nu sitter jag och tänker på Emil...
Kommer ju sakna han såå mycket dessa 2 dagar... :(( 
Han är bara bäst! 

Helgen

Ska hem ihelgen❤️ det ska ju bli roligt om man bortser från att jag måste vara borta från Gustav i två hela dagar. Alltså jag vet inte hur jag ska klara mig

Helgen

Så nu är det bara 2 kvar. Det har verkligen varit underbart roligt! Vi har kört 2 ispass med lite träning och lite matcher och ätit såå mycket! Hoppas Att de inte är hungriga:p nä men fr har varit väldigt roligt.och jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka för att det är verkligen bra för laget! 

Glöm inte att följa vår lag sida på Facebook! Sök på Team Batos å gilla vår sida!


Laget❤️



Igår

Goo middagen jag gjorde igår! Så stolt ;)

Videos

Asså börjar tvecka med youtube vet inte om det känns värt längre, liksom fett med jobb osv och jag vet inte vad jag ska höra för videos. Har nu några idéer? Vill ni att jag ska fortsätta. Säg gärna till! Puss!

Kusse

Lilkusse testade på curling i tisdags å han verkligen gillade det så svinroligt! Så nu ska han börja träna tisdagar å torsdagar här i Härnösand! I torsdags var jag även med och hjälpte till nere på isen. Veckan har varit lung dock fortfarande förskyld och jävligt ont i huvudrt!  Hoppas dock denna vecka blir bättre:



Cecilia Fransson

17 år, UÅ Curling, Träning, Smink. Det summerar mitt liv på ett ungefär. puss!

Tema Nostalgi gjort av Mimmi Thorneus